PRO

Laatste nieuws

Recupauto verwerft een nieuwe site voor u !
Met veel ongeduld hebben we erop gewacht, maar nu is hij er.
Onze nieuwe website, moderner, completer en praktischer.
Nieuw op RecupAuto: foto's van de gezochte onderdelen.
Met de komst van onze nieuwe website, kunnen de aanvragers van onderdelen nu één of meerdere foto's met hun verzoek toevoegen! Nog gemakkelijker voor de autosloperijen om specifieke aanbiedingen te doen.
Ontdek onze nieuwe abonnementen
RecupAuto is gratis voor de gewone gebruiker die op zoek is naar onderdelen . Voor de autosloperijen die willen reageren op een aanvraag, stellen wij nieuwe abonnementen voor. Check onze pagina met de tarieven voor meer informatie!

RecupAuto : de enige plaats om uw auto-onderdelen te verkopen en om autowrakken te vinden

Dankzij RecupAuto hebt u een snelle toegang tot een volledige lijst van de gevraagde auto-onderdelen. U hebt eveneens een lijst met de autowrakken  van de gebruikers van RecupAuto. Hebt u een interessant autowrak gevonden is het een koud kunstje om contact met de houder ervan te nemen. RecupAuto is dus de ideale service om uw onderdelen te verkopen en autowrakken te vinden. Bovendien krijgt u een gratis proefabonnement gedurende 30 dagen ! Het kost niets om te proberen !

Uw voordelen

facilité

rapidité

efficacité

gratuité

Gemakkelijk

Met ons systeem kunt u heel gemakkelijk uw onderdelen aanbieden volgens de aanvragen van de gebruikers.

Snel

RecupAuto zorgt voor alles.

De gebruikers kunnen rechtstreeks contact met u opnemen per telefoon of per e-mail.

Efficiënt

U blijft op de hoogte van uw inkomende mails, die precies en gedetaillerd zijn. En RecupAuto doet de rest.

Prijs / Kwaliteit

Geniet van een gratis proefperiode gedurende 15 dagen. Wenst u na uw proefperiode verder te gaan, kies dan voor een gepast pakket.

Gratis proefperiode

Om u te overtuigen van de kwaliteit en het nut van onze diensten, bieden wij u een gratis proefperiode van 15 dagen waarin u toegang hebt tot alle functies van RecupAuto. Bent u overtuigd, kunt u vervolgens voor een tarievenpakket kiezen naargelang uw behoeften.